dilluns, 27 de febrer de 2012

Suport a la vaga d’estudiantsValència, 24 de febrer de 2012

Els sindicats d’educació donen suport a la vaga d’estudiants del 29 de febrer

Els cinc sindicats de la Mesa Sectorial d’Educació (STEPV, FECCOOPV, CSI·F, ANPE i FETE-UGT PV) donen suport a la vaga i jornada de protesta convocada per diferents sindicats d’estudiants per al pròxim 29 de febrer.
Compartim les reivindicacions estudiantils de posar fi a les retallades educatives i d’exigir un ensenyament de qualitat. A més, exigim la retirada dels càrrecs a les persones detingudes en els lamentables fets ocorreguts aquests dies passats a València i volem mostrar el nostre suport i solidaritat.
En eixe sentit, els cinc sindicats demanem l’esclariment dels fets i la depuració de responsabilitats polítiques i administratives derivades de l’actuació policial contra els estudiants com a garantia per a recuperar la normalitat democràtica.
També recordem que demà hi ha convocada pels sindicats una nova manifestació a les 18h a Alacant, València i Castelló en rebuig a les retallades dels serveis públics i per demanar la depuració de responsabilitats en el Consell pel malbaratament dels recursos econòmics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada